DAF

Trstenjački preuzeo tri DAF XF510FAR Istaknuto

Transporti Trstenjački iz Varaždina preuzeli su tri kompozicije DAF XF510FAR s BTV truck construct nadogradnjama i Krone prikolicama.

DAF-ovi su vrhunski opremljeni, a od važnijih detalja tu su snažni motor od 510 KS, najviša razina opreme u kabini kako bi vozač imao najviši mogući komfor. Vozila su opremljena stacionarnim klima uređajima, luksuznim sjedalima, navigacijom, audio sustavom te svim ostali elementima aktivne i pasivne sigurnosti.

Atraktivni vanjski izgled dodatno potencira metalik srebrna boja, krovni inox nosač reflektora, aluminijske felge Alcoa dura bright te puno ostalih detalja. Važna novost na isporučenim vozilima je DAF Connect, novo razvijeni DAF fleet management sustav koji daje punu kontrolu vlasniku nad vozilima.

Sustav omogućuje praćenje u realnom vremenu preko 220 parametara vozila i vozača, a vlasnik može u svakom trenutku preko WEB aplikacije pristupiti DAF Connect sustavu i vidjeti lokaciju vozila te parametre koji ga zanimaju: potrošnju goriva, efikasnost flote itd…

Ovo su prva tri isporučena DAF vozila sa instaliranom opcijom DAF Connect u Hrvatskoj.

DAF Trstenjacki 7Ključeve prva tri DAF-a od naručene flote preuzeo je vlasnik g. Branko Trstenjački

Posljednja izmjena Srijeda, 10.05.2017. 10:47
Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge