Isporučen prvi novi XF480

DAF

Isporučen prvi novi XF480

Obrtu za prijevoz Majnić isporučen je prvi novi DAF XF480, a vozilo su preuzeli gđa. Nada i g. Marijan Majnić.

Ovo je prvo isporučeno vozilo novog modela XF-a. Tegljač je opremljen novim motorom snage 480 KS, novim mjenjačem TraXon, novom stražnjom osovinom. Cijela pogonska grupa koncipirana je na način da donese maksimalne uštede u potrošnji goriva i održavanju vozila.

Kabina je i dalje ostala najveća u klasi, a bogata oprema razmaziti će svakog vozača. Ističemo novi sustav grijanja, ventilacije i klimatizacije, kao i novu unutarnju rasvjetu, originalnu DAF navigaciju, truckphone, luksuzna sjedala i mnoštvo druge opreme.

Uz standardnu opremu, vanjski izgled je dodatno istaknut dodacima od inoxa, LED svjetlima i dodatnim lakiranjem. Transportima Majnić ovo je već 24-ti DAF u floti, a vlasnici ističu ekonomičnost, pouzdanost i kvalitetu servisne podrške.

Više u ovoj kategoriji: « Dva TGS-a za DS Smith Unijapapir
Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge