XF460 za Marko usluge

DAF

XF460 za Marko usluge

Uz već preuzeta dva nova DAF tegljača prošle godine, tvrtka Marko usluge d.o.o. preuzela je prvi od 6 DAF XF460 tegljača sa visokim stupnjem dodatne opreme.

Vozilo je uz paket uobičajene DAF dodatne opreme opremljeno sa dodatnim elementima koji čine tegljač iznimno atraktivnim. Tu su atraktivni dodaci od nehrđajućeg čelika: roofbar, grillbar i bumperbar, kao i niz dodatnih svijetlećih LED dioda i reflektora. Dodatno lakiranje elemenata vozila naglašava atraktivnost vozila.

Vozaču će uz iznimno pouzdani i ekonomični motor MX13 sa 460 KS biti na raspolaganju svi raspoloživi sustavi aktivne i pasivne sigurnosti kao i sustavi za povećanje učinkovitosti vožnje i smanjenje ukupnih troškova eksploatacije; AEBS; LDWS, FCW, PCC, ALM i drugi.

Da vožnja bude ugodna, kabina je opremeljena luksuznim sjedalima, najvećim hladnjakom, dodatnom stacionarnom klimom te nizom ostale opreme koje vozaču čine boravak u najvećoj kabini u klasi još udobnijim.

Posebno ističemo sustav dodatnog zaključavanja koje nema nitko na tržištu, jedinstveni sustav "DAF night lock"; sustav sigurnosnog zaključavanja vrata koji onemogućava nasilan ulazak u kabinu.

DAF Marko usluge 2Ključeve ovog ljepotana preuzeo je g. Antonio Gavranović

Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge