INA preuzela 17 TGX tegljača

MAN

INA preuzela 17 TGX tegljača

Na svečanoj primopredaji u prostorima MAN Importera Hrvatska, kompaniji INA, d.d. uručeno je 17 novih MAN-ovih tegljača.

Riječ je o modelima TGX 18.420 4x2 BLS s XLX kabinom koji će služiti za prijevoz plina odnosno XL kabinom koji će služiti za prijevoz naftnih derivata. Nakon pet godina, riječ je o novoj velikoj isporuci, koja potvrđuje profesionalnost i međusobno povjerenje kao temelj dugoročnog partnerstva.

Direktorica Transporta, gđa Borka Padrić, preuzela je u ime INA Grupe tegljače od direktora MAN Importera, g. Velimira Marovića istaknuvši pritom: „Nastojeći energiju učiniti dostupnom, INA želi biti pokretač društvenog i gospodarskog razvoja, a ovim partnerstvom se osnažuje naša logistička mreža i osigurava stabilna opskrba svih dijelova zemlje.“

"INA je poznata kao kompanija s profesionalnim pristupom izboru vozila u kojem se naglasak stavlja na ukupnu ekonomsku matematiku eksploatacije vozila, od troška održavanja i potrošnje goriva preko pouzdanosti koja dovodi do manjeg broja sati stajanja pa sve do zadržavanja vrijednosti vozila pri daljnjoj prodaji. Praćenje ukupnih troškova eksploatacije vozila je i nama u fokusu jer na taj način možemo osigurati najbolju uslugu našim partnerima pa nam je izrazito zadovoljstvo što je INA našu ponudu prepoznala kao najkvalitetniju.", rekao je prilikom isporuke Velimir Marović direktor MAN Importera Hrvatska.

Isporuka INA 3Velimir Marović direktor MAN Importera Hrvatska i direktorica Transporta INA Grupe, Borka Padrić

Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge