20 MAN tegljača za Ricardo

MAN

20 MAN tegljača za Ricardo Istaknuto

S 20 novih tegljača Auto Hrvatska je od 2013. Ricardu ukupno isporučila 102 nova kamiona, a  kontinuirano ulaganje Ricarda u poslovanje najveća investicija u branši, u Hrvatskoj i regiji.

Ricardo 95Mario Fabek, izvršni direktor za gospodarski program u sklopu poslovne grupe Auto Hrvatska, s ponosom je uručio 20 novih kamiona MAN TGX 18.460 4x2 BLS Efficient Line Milanu Vrdoljaku, predsjedniku Uprave tvrtke Ricardo d.o.o. Primopredaja je održana u prostoru Auto Hrvatska MAN Centra u Osijeku, u ulici Sv. L.B. Mandića. Tegljači su namijenjeni za prijevoz kartonaže i druge robe za DS Smith. Milan Vrdoljak istaknuo je kako sada imaju oko 360 zaposlenih, a zajedno s ovom investicijom i 30 novih vozača.

Obzirom na problem pronalaska ozbiljnih profesionalnih vozača, koji često ističe u medijima, počeli su prvo tražiti vozače za zaposlenje, a tek nakon toga naručivati kamione, tako da više nemaju problem zastoja u transportu zbog manjka vozača, dok vozila stoje. Naravno, to donekle usporava dinamiku nabave novih vozila.

Ricardo 124Zdravica za puno uspješnih kilometara novih tegljačaRicardo temeljito priprema nove vozače putem programa Ricardo plus: stručne i praktične edukacije fokusirane na konkretne poslovne izazove i svakodnevnu praksu omogućavajući mladim profesionalnim vozačima teretnih motornih vozila početak karijere u kompaniji.

Razvoj zaposlenika uz mogućnost sufinanciranja polaganja E kategorije i prenošenje najbolje prakse, znanja i vještina odn. sustav mentorstva. U posljednjih godinu dana na taj način primljeno je 45 vozača u radni odnos.

Uz suvlasnike Ricarda, Milana Vrdoljaka i Darka Rimca, te izvršnog direktora Branimira Bogdana,isporuci s nazočili i predstavnici poslovne grupe Auto Hrvatska (izvršni direktor Auto Hrvatska PSC Mario Fabek, izvršni direktor MAN Importer Hrvatska Velimir Marović, direktor postprodaje za gospodarska vozila Daniel Vranješ i glavni izvršni direktor poslovne grupe Auto Hrvatska Bogdan Tihava), iz tijela lokalne uprave župan osječko-baranjske županije dr. Vladimira Šišljagića i gradonačelnik grada Osijeka Ivana Vrkića te predstavnici DS Smith, Schmitz Cargobulla, SG leasinga i Croatia osiguranja

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 03.04.2017. 15:19
Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge