Kamion&Bus Roll Show

Jubilarno izdanje Kamion&Bus Roll Showa Istaknuto

U Zagrebu je 5. i 6. svibnja održan 10. Kamion&Bus Roll Show na kojem je izlagalo više od 50 izlagača, a ukupno je bilo više od 150 vozila te 30 građevinskih strojeva.

Prvi dan izložbe nismo imali sreće s vremenom, ali unatoč povremenoj kiši bilo je dosta posjetitelja. Posebni gosti izložbe bili su članovi udruge Truck Show Hrvatska čiji su atraktivni kamioni plijenili posebnu pažnju.

Također, posebna atrakcija na kraju prvog dana bio je i koncert popularne Lidije Bačić. U subotu je konačno stiglo i sunce, a s njim i još više posjetitelja te nerijetko i cijelih obitelji.

U mnoštvu zanimljivih kamiona, dostavnih vozila, autobusa i građevinskih strojeva posebno su se isticali Scania nove generacija koja je "International Truck of the Year" i Volkswagen Crafter koji je nositelj titule "International Van of the Year".

Kako je to sve izledalo može pogledati na fotografijama i videu.


Video sadržaj

Posljednja izmjena Četvrtak, 18.05.2017. 15:04
Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge