Daily Tourys je "International Minibus of the Year 2017"

Iveco Daily Tourys

Daily Tourys je "International Minibus of the Year 2017" Istaknuto

Nakon titule "International coach of the Year 2016" za Magelys, IVECO BUS je osvojio i titulu "International Minibus of the Year 2017" koja je pripala modelu Iveco Daily Tourys.

Nagradu "International Minibus of the Year 2017" dodjeljuje međunarodni "International Coach&Bus oy the Year" žiri čiji je član i Kamion&Bus. Ovo je prvi put da se dodjeljuje ova nagrada, a cilje da veća promocija mini i midibuseva koji su redovito u sjeni većih, odnosno "pravih" autobusa.

U konkurenciji je bilo ukupno sedam modela, a zajedničko test je krajem travnja u Madridu (o čemu pišemo u sljedećem broju našeg magazina).

Tom Terjesen, predsjednik žirija istaknuo je kako Iveco Daily Tourys kombinira visoku razinu kvalitete izvedbe i vrhunski komfor za putnika. Pogonska grupa obuhvaća snažne Euro 6 motore te 8-brzinski automatski mjenjač koji je jedinstvena ponuda u ovoj klasi.

Daily Tourys opremljen je i Telma retardeon, a treba istaknuti i najveći prtljažni prostor u klasi

Ovo je i jedan od rijetkih minibuseva koji je u potpunost tvornički proizvod što olakšava održavanje.

Iveco Daily Tourys 2Sylvain Blaise, IVECO BUS direktor i Christophe Longuet, direktor divizije minbuseva i šasija u Ivecu

Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge