200.000 TGL/TGM modela iz Steyra

MAN TGL/TGM

200.000 TGL/TGM modela iz Steyra Istaknuto

MAN je 9. svibnja obilježio jubilej u tvornici Steyr: od početka proizvodnje 2004. proizvedeno je 200.000 vozila TGL i TGM.

"Ponosno smo što naši kupci već dulje od desetljeća imaju povjerenje u vrhunsku kvalitetu naših proizvoda, posebno serija TGL i TGM. Za nas je ovaj veliki broj, kojeg obilježavamo danas, ne samo potvrda kvalitetnog rada već i motivacija za budućnost", istaknuo je Thomas Müller, direktor tvornice Steyr, MAN Truck & Bus Austria.

Iako će proizvodnja ovih lakih i srednjih kamiona i dalje činiti glavninu proizvodnje u Steyru, prije dvije godine tvornica je proširila aktivnosti na proizovodnju specijalnih i električnih vozila.

Kupac jubilarnog modela je austrijska tradicionalna pivovara Stiegl koja je također i partner u CNL (konzorciju za održivu logistiku) koji će na jesen dobiti devet električnih MAN TGM vozila koji su proizvedeni u ovoj tvornici.

TGM TGL Steyr 02Direktoru Stiegla Thomasu Gerblu ključeve je uručio Dr. Mario Part, direktor prodaje MAN Truck & Bus Austria, a uz njih je bio i direktor tvornice Thomas Müller

Posljednja izmjena Utorak, 30.05.2017. 08:27
Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge