Petak, 22.09.2017.

Scania

Nova Scania G kabina Istaknuto

Scania nastavlja s obnovom svoje game modela koja je započela prošle godine i izbacuje na tržište novu G20 kabinu i nove V8 motore.

Kad je Scania prošle godine godine predstavila novu generaciju svojih kamiona, naglasak je stavljen na dugolinijski prijevoz, povezane usluge i održivost. Sad na istom tragu nastavlja s predstavljanjem šire palete mogućih rješenja i konfiguracija, koje će većini klijenata omogućiti da uživaju sve benefite Scanijine nove generacije.

Nova G serija je predstavljena spavaćom kabinom G20 koja je dostupna s niskim, srednjim ili visokim krovom. Kratka dnevna kabina će biti predstavljena naknadno. G seriju, kao i do sada, karakterizira nešto viši motorni tunel, ali niži ulaz koji olakšava ulaske i izlaske.

Novost je stalak za I-Pad ili tablet na instrument ploči, s obzirom da se sve više poslova u distribuciji odrađuje bez papirologije. Također, na G kabini je predstavljen i Scania Night Lock mehanizam za dodatno osiguravanje vrata iz unutrašnjosti.

Također, predstavljena je nova generacija V8 motora u izvedbama od 520, 580 i 650 KS, koja troši 7-10% manje goriva, uz održavanje visokih performansi na koje su klijenti navikli.

Ovi motori su se pridružili najsnažnijoj varijanti od 730 KS i odgovor su Scanije na sve izraženije potrebe transportne industrije za visokim prosječnim putnim brzinama težih i duljih kompozicija u kojima leži rješenje za značajno unaprjeđivanje učinkovitosti

Posljednja izmjena Petak, 09.06.2017. 10:12
Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge