Novo lice i unutrašnjost za Transit Tourneo

Ford

Novo lice i unutrašnjost za Transit Tourneo Istaknuto

Nakon ugradnje novih motora i novog automatskog mjenjača prošle godine, Ford Transit Tourneo je dobio i novi izgled te potpuno novu unutrašnjost.

Ford je danas pokazao novi Ford Tourneo s novim izgledom te potpuno novom kabinom koja je luksuznija i kvalitetnija nego prije, a drugi i treći red su izvedeni s pojedinačnim sjedalima. Osim kvalitetnijih materijala, poboljšana je i izolacija te smanjena razina buke.

Potpuno je promijenjen i prednji dio koji ima kromiranu masku po uzoru na Fiestu odnosno Mondeo, a nova su i LED dnevna svjetla te opcijska XID xenon glavna svjetla.

Nova je i armaturna ploča na kojoj je promijenila jedino što je bilo loše u prethodnom modelu, odnosno smještaj i izgled instrumenata. Ploča s instrumentima kao i središnji zaslon bili se premali i preduboko "zakopani" tako da preglednost nije bila najbolja.

Sada su instrumenti jednostavniji, veći i čitljiviji, a središnji ekran je puno veći i postavljen na središnju konzolu. Novi Tourneo sada ima i adaptivni tempomat, novi SYNC 3 sustav povezivosti i brojne sigurnosne sustave.

Više informacija možete naći u tiskanom izdanju našeg magazina koji izlazi početkom kolovoza.

2017 Ford Tourneo 22

Srodni sadržaj (po oznakama)

Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge