Četiri utrke, četiri pobjednika

FIA ETRC Most

Četiri utrke, četiri pobjednika

Kišni vikend na stazi Most u Češkoj obilježile su zanimljive utrke u kojima su pobijedila četiri različita vozača, a na kraju je najviše profitirao Adam Lacko koji je povećao prednost ispred ostalih.

Najbolju startnu poziciju u prvoj utrci je imao Jochen Hahn u Ivecu, a iza njega su bili Norbert Kiss i Adam Lacko. Mokra staza uzrokovala je dosta naguravanja, a Adam Lacko je uspio preteći Kissa i završio kao drugi iza pobjednika Hahna.

Druga utrka je uobičajeno startala obrnutim redoslijedom od završetka prve utrke za prvih osam vozača, pa je na čelu bio Britanac Ryan Smith. Steffie Halm je uspjela preteći Lenza i probila se na drugu poziciju te pritiskala Smitha koji se uspio obraniti i pobijediti.

Prvi na startu treće utrke bio je Adama Lacko, drugi Jochen Hahn te Albacete treći. Ovu utrku su obilježili sudari u kojima je Smith izgubio desna vrata te odustao baš i kao Gerd Körber. Na kraju su prva tri vozača u ciljnu ravninu ušli u istom poretku kao i na startu.

Na najboljoj startnoj poziciji četvrte utrke opet je bio Britanac, ovaj put Shane Brereton koji je na kraju uspio i ostvariti svoju prvu pobjedu u karijeri. Dugi je bio Vrsecki, treća Halm i treći Kiss.

Poredak nakon šest utrka

1. Lacko278
2. Hahn  218
3. Halm 209
4. Kiss  201
5. Albacete  157

 


Video sadržaj

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 04.09.2017. 17:18
Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge