Volvo FH i FH16

Volvo Ocean Race Limited Edition 2017–2018 Istaknuto

Volvo je predstavio posebne "Volvo Ocean Race Limited Edition 2017–2018" za FH i FH16 modele koje su inspirirane jednom od najpoznatijih jedriličarskih utrka oko svijeta koja starta ove jeseni.

Volvo Ocean Race Limited Edition 2017–2018 modeli se izgledom razlikuju od ostatka ponude i kombiniraju crveni cik-cak uzorak s kromiranim i crnim detaljima što uz "Volvo Ocean Race" natpis ne ostavlja mjesta dvojbi o čemu se radi.

Volvo je za ovu posebnu ediciju pripremio i dvije nove boje, toplu Shimmering Gold koja je zlatna odnosno boja pijeska te  hladnu Cool Breeze Metallic plavičastu boju.

Unutrašnjost je također vrlo posebna, a stepenice, kvake, obloge vrata, upravljač i tepisi dizajnirani su na način koji ih povezuje s jedrenjem. Ventilirano vozačko sjedalo izvedeno je u koži s diskretnim crvenim prošivom dok je u naslonu ucrtana karta s rutom ovogodišnje utrke.

Kupci Volvo Ocean Race Limited Edition 2017–2018 modela mogu birati i između dva opcijska paketa opreme. Performance paket za Volvo FH znači izvedbe 13-litarskog motora sa snagom od 500 ili 540 KS, Volvo I-Shift s dvostrukom spojkom i retarderom. Safety paket je dostupna i za FH i FH16 i uključuje provalni alarm, sigurni spremnik koji se zaključava, Lane Change Support, Driver Alert Support i Adaptive Cruise Control.

Volvo Ocean Race Limited Edition 2017–2018 modeli nude se s Globetrotter ili Globetrotter XL kabinama i velikim izborom motora.

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 20.03.2017. 13:08
Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge